Wat kun je verwachten van het hersteltraject?

 

Je voelt je fit, omdat je (fysiek en mentaal) in beweging bent gekomen. Je bent weer in contact gekomen met je lichaam en hebt op een bewuste manier je conditie verbeterd. Door de juiste mix van in-en ontspanning, weet je je energie op peil te houden.

Je voelt je ontspannen, omdat je grip hebt gekregen op je klachten. Je durft te voelen wat er zich in je lichaam afspeelt. Je geeft jezelf wat je op dit moment nodig hebt. Wat je voelt kun je direct omzetten in de juiste handelingen. Op deze manier blijft je accu gevuld. Je doet de dingen, zonder leeg te lopen.

Je hebt vertrouwen in je eigen lichaamswijsheid gekregen en weet deze te gebruiken als spiegel en kompas voor je eigen gezondheid.

 

Je zit weer lekker in je vel, en bent energiek aan het werk

 

'Halina, in een moeilijke periode in mijn leven mocht ik van jou ondersteuning ontvangen. Je open, niet oordelende en steunende begeleiding hebben mij ongelofelijk veel opgeleverd. Jij hebt mij geholpen om mijn eigen lichaam en daardoor mijzelf beter te leren kennen. Direct na iedere sessie ervoer ik al een heerlijke rust omdat ik voelde dat het klopte. En dat heeft mij weer doen vertrouwen in mezelf. Het is alweer enige tijd geleden dat ik bij je ben geweest en het effect wordt alleen maar groter. Ik herken inmiddels al veel signalen van mijn lichaam. Voorbeelden:
  • Ik ben moe, maar deze moeheid betekent dat het goed zou zijn om me even in te spannen (bijvoorbeeld rennen, wandelen of fietsen).
  • Mijn lijf is onrustig en het zou helpen als ik nu zou gaan sporten.
  • Ik denk dat ik trek heb maar mijn lichaam geeft dit signaal omdat ik behoefte heb aan rust, ik ben echt moe.
  • Ik vind de klus waar ik mee bezig ben wat lastig en daarom heb ik de neiging om iets te gaan eten.
Dus signalen die hetzelfde lijken kan ik gedifferentieerd interpreteren.
Als iemand echt de rust in zichzelf wil vinden dan is ondersteuning van jou het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven.
Mijn dank is groot Halina!